Etelecom International


Du-te la cuprins

Broadband Internet

Servicii

Ce este broadband?

O conexiune broadband este un tip de acces la Internet de viteza mare (minim 128kb/sec). Conexiunile broadband sunt cunoscute si sub numele de conexiuni permanente, deoarece nu este necesar sa apelezi un numar de modem al furnizorului de Internet de fiecare data cand vrei sa ai acces la Internet.


BROADBAND

Avantajele broadband

Viteza foarte mare
Reteaua de computere beneficiaza de viteza de comunicatii de cel putin 40 ori mai rapida decat cu o conexiune dial-up.

Informare instantanee
Deoarece utilizatorii sunt conectati la internet permanent, emailurile, cererile de oferta, noutatile (stirile), ajung imediat ce au fost trimise catre destinatar. Cu o conexiune broadband este posibil sa descarci de pe internet documente sub forma de fisiere mari, navigarea pe web este mult mai rapida si ai acces la aplicatii multimedia: radio online (live) sau videoconferinta.

Telefonie si internet
O conexiune broadband va permite sa folositi telefonul fix in acelasi timp, ceea ce nu este posibil in cazul accesului dial-up. Astfel, clientii si furnizorii va pot contacta fie prin telefon fie prin email simultan. De asemenea, este posibila implementarea unei solutii Voice over IP care reduce costurile companiei cu serviciile de telefonie.

Lucru in echipa
Partajarea accesului la internet de catre angajatii care utilizeaza reteaua locala imbunatateste eficienta in companie si comunicarea in echipa.

Relatii cu clientii
Angajatii dumneavoastra pot raspunde cererilor clientilor mult mai rapid si eficient, folosind emailul. Acelasi lucru este valabil si pentru relatia cu furnizorii.

Eficienta in afaceri
Utilizand o conexiune broadband poti face angajari online sau gasesti noi parteneri, ai legatura permanenta cu banca ta sau cu institutiile statului direct prin internet, economisind timp si resurse materiale.

Prima pagina | Prezentare | Servicii | Computing | Asistenta | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal